Zimány Linda

Zimány Linda hazánk egyik legcsinosabb modellje ám nincs könnyű helyzetben ha párválasztásról vagy családalapításról van szó. A hétvégén volt 70.


Dr Zimany Linda Lindazimany Instagram Photos And Videos One Piece Fashion What To Wear

Mindjárt 36 éves vagyok már egy gyereknek is örülnék de lehet akár kettő is mondta Zimány Linda a Palikék Világa by Manna című műsorban.

. Elviszem a Ilyen férfi kell Zimány. Schumy Csabasmagpix Minden eddigi kapcsolatomat komolyan vettem de aztán az élet dönti el. évfordulója annak hogy Erzsébet királynő a trónra került ezzel pedig ő lett a valaha élt leghosszabban uralkodó nő a világon.

Linda egy interjúban komoly kapcsolatnak nevezte az együttlétet. Nagyon vágyom családra gyerekre. Már az hogy ezt elérte óriási szám de a legnagyobb témaindítót az adta hogy a megemlékezésében külön fejezetet szentelt Kamilla hercegné jövőjének ugyanis leszögezte szeretné ha Károly herceg felesége.

A randizással most is van gond a pszichológusom. Még ugyanebben a hónapban Zimány és Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a Tabu TV bulvár csatorna díjátadó gáláján először vállalta fel nyíltan hogy egy párt alkotnak. Nem volt olyan társ eddig akivel családot alapítottam volna.

Elképzelek egy tökéletes képet hogy van egy társam férjem akivel nagyon szeretjük egymást. Zimány Linda néhány napja Miamiban tartózkodik és sűrűn tesz fel képeket a közösségi oldalára arról hogyan is tölti a napjait Amerikában. Legutóbbi képén bár a napszemüveg a lényeg a modell szerint a szem mégis a.

A jogvégzett modell jelenleg szingli de szeretne megállapodni. December 15-én a lapok megírták hogy Zimány Linda miután szakított Dzsudzsákkal Kedves Ferenc milliárdossal volt együtt.


Pin On Zimany Linda Celeb


Dr Zimany Linda Lindazimany Instagram Photos And Videos Leather And Lace Balenciaga City Bag Fashion


Dr Zimany Linda Lindazimany Instagram Photos And Videos Female Models Women Fit Girl


Dr Zimany Linda On Instagram Moody For Red Lips Sokan Kerdeztetek Uzenetben A Tegnapi Piros Ruzsom Ez Az Orok Kla Hair Makeup Hair Styles Beauty


Dr Zimany Linda On Instagram Can T Wait To See What S On The Menu Once Again Jo Itthon Ez A Lakasettermezes Megvan A Varazs Fashion Lab Coat Coat


Dr Zimany Linda Az Instagramon September Had Nicer Weather Linda Instagram Weather


Dr Zimany Linda On Instagram Fashion Leather Pants Instagram


Dr Zimany Linda On Instagram In The End We Only Regret The Chances We Didn T Take Relationship We Are Blonde Beauty Long Hair Styles Gigi Hadid Outfits


Dr Zimany Linda Lindazimany Instagram Photos And Videos Fashion Style Leather Skirt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel